За мен

Коя съм аз?

Здравейте, казвам се Дани и съм създател на INSPODOM.com Имам прекрасно семейство – две сладки деца и подкрепящ съпруг, благодарение на чието насърчение днес се запознавам с вас. Обичам да прекарвам време с близките си, да пътувам и да се наслаждавам на всеки момент на щастие.

Нещо повече за мен

Завършила съм филология, но вдъхновението ми се крие в страстта към всичко творческо. От тук и идва идеята за името на този онлайн магазин. Латинската дума „inspiratione” означава вдъхновение, а моята цел е да внеса тази емоция във вашия дом, чрез моите ръчно изработени творби.

Страница за мен

От повече от 10 години правя декорации за дома и за различни поводи, подаръци за празници, както и авторски бижута. Всичко започна като творчество, споделено с близки и познати. Това, което харесвам най-много в работата си е усещането, когато видя най-обикновен предмет, който в моето съзнание автоматично се възпроизвежда в поне три различни проекта.

И една тайна ...

Най-любимата ми част е чувството на завършеност, когато видя пресъздаването на идеята си в реалност. Затова всеки продукт е авторски и създаден с много любов, за да направи дома ви още по-уютен.

Йорданка Панова

Дани

създател и дизайнер

Shopping Cart